Taktvätt Uppsala

Professionell taktvätt i Uppsala

Låt oss öka husets värde och minska framtida kostnader med en väl utförd taktvätt! Vi har lång erfarenhet av av taktvätt och hjälper såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar. Anlita oss för taktvätt i Uppsala och öka livslängden på taket och värdet på huset.

Vi sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en taktvättstänst som passar ditt tak. Vår personal är utbildad och erfaren och väljer alltid rätt arbetsmetod. Detta är viktigt eftersom det är lätt att det uppstår skador om vattnet påförs på fel sätt eller med för högt tryck.

Vi utför taktvätt på alla typer av tak – betongtegel, plåt, shingel eller papp. Våra medarbetare ser alltid till att använda metoder som är anpassade efter ditt takmaterial och andra omständigheter.


Regelbunden taktvätt rekommenderas

Ett tak som sköts på ett korrekt sätt kan hålla länge – mer än 50 år i många fall. Vi rekommenderar att taket kontrolleras varje och vår och höst samtidigt som ni rensar hängrännor och stuprör. Är du osäker på hur ditt tak mår så erbjuder vi en kostnadsfri besiktning.

När besiktningen är utförd kommer vi med förslag på lämpliga åtgärder. Vi kan upprätta en underhållsplan där vi rekommenderar hur taket ska skötas ett antal år in i framtiden. Detta förslag innehåller ofta en regelbunden taktvätt, behandling samt en årlig rensning av hängrännor och stuprör.

Låt oss ta hand om ditt tak – det kommer du ha stor nytta av i framtiden. Låt oss bli din partner när det handlar om taktvätt i Uppsala.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på din taktvätt