Takrenovering Uppsala

Takrenovering i Uppsala – vi ger ditt tak nytt liv

Ett hustak utsätts för mycket slitage. Väder och vind och grenar som blåst ned sliter på taket. Dessutom kan det börja växa mossa och annat som kan skapa problem på lång sikt.

Är det dags för en rejäl översyn av ditt tak? Vi utför takrenovering i Uppsala och kan se till att ditt tak behåller sitt goda skick. Välkommen att kontakta oss redan idag för offert eller mer information.


takrenovering Uppsala

Vi renoverar tak med kvalitetsgaranti

Att utföra en takrenovering är ett stort arbete och inget man bör utföra på egen hand. Om du anlitar oss för att utföra en takrenovering i Uppsala får du ett garanterat säkert och väl utfört arbete som kommer att hålla länge. Vi utför alltid kompletta takrenoveringar med kvalitetsgaranti på arbete och material.

Det är viktigt att se över taket med jämna mellanrum så att det inte ska drabbas av skador och orsaka fuktskador och andra problem i huset. Vi har lång erfarenhet av att renovera tak och kan avgöra vilka åtgärder som är lämpliga för ditt tak. Vänta inte med takrenoveringen – om du låter problemen växa kan det bli väldigt dyrt i längden.

Låt oss besiktiga ditt tak

Det är inte alltid lätt att upptäcka problem med taket på egen hand så vi rekommenderar att du låter oss göra en professionell besiktning av taket för att säkerställa dess status.

Vid en takrenovering kan vi byta ut skadade delar av taket eller så byter vi ut hela taket. Låt oss genomföra en takrenovering så ökar vi takets livslängd och husets värde. Vi har stor vana av att arbeta med alla typer av tak –tegel, plåt, betongtegel, papp med mera.

Kontakta oss redan idag om du är i behov av en takrenovering i Uppsala eller om du har några frågor.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ditt uppdrag