Papptak Uppsala

Tåliga och kostnadseffektiva papptak i Uppsala

Behöver du ett slitstarkt tak till ditt hus eller din fastighet? Välkommen att kontakta oss så kan vi lägga ett papptak – en taktyp som passar bra på såväl platta tak som sadeltak.

Varje år lägger vi tusentals kvadratmeter papptak åt kunder i Uppsala med omnejd. Vi riktar oss till kunder av alla slag – först och främst ägare av industrifastigheter, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar, men tar även uppdrag från privatpersoner.

Vi lägger hållbara, smidiga och snygga papptak på stora som små byggnader. Vi lägger självklart även andra typer av tak och erbjuder även tjänster som takrenovering och taksäkerhet.


Stark teknisk utveckling inom papptak

Det finns många starka skäl att lägga papptak. Installerat på korrekt sätt är papp ett kostnadseffektivt takmaterial som håller i många år. Papptak går snabbt och smidigt att lägga och det kostar mindre än andra takmaterial.

Tidigare hade papptak ett ofta lite lite tveksamt rykte – men det är länge sedan nu. Den tekniska utvecklingen har gått framåt mycket när det handlar om papptak och ett modernt papptak kan hålla i så länge som 30 år. Ett mycket prisvärt tak i långa loppet med andra ord.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på papptak till din fastighet.

Passar perfekt på tak med liten lutning

Ett papptak går utmärkt att lägga på fastigheter med liten taklutning. Papptak håller tätt oavsett vilken riktning det blåser ifrån, de är lätta och ljudisolerar bra. Fördelarna är många! Vi kan utlova högsta kvalitet på såväl material som arbete. Vi använder papptak från ledande leverantörer och våra medarbetare är kunniga och mycket erfarna. Vi är dessutom fullt försäkrade och lägger stor vikt på taksäkerheten.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ditt papptak