Takmålning Uppsala

Takmålning Uppsala – vi tar hand om ditt tak

Dags att måla om taket? Vi erbjuder takmålning i Uppsala med omnejd. Vi har lång gedigen erfarenhet av takarbeten och takmålning i synnerhet.

Vi utför alla typer av takmålning för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi målar om vanliga villatak och större fastigheter – kontakta oss idag så hjälper vi dig att måla ditt tak.

Tak utsätts dagligen för slitage från regn, vind och sol och med tiden blir taket slitet och utsätts för mossa. Det kan ta några år, men förr eller senare kommer färgen flagna och taket ett slitet och gammalt uttryck. En takmålning gör taket snyggare men det fungerar också som en ytbehandling som förlänger takets livslängd och dessutom har impregnerande egenskaper som skyddar mot mossa och lavar. Att måla taket är en relativt billig investering jämfört med att byta till ett helt nytt tak.


takmålning Uppsala

Vi besiktigar taket noga

Om du anlitar oss för en takmålning i Uppsala så inleder vi med att besiktiga taket. På det sättet kan vi bedöma takets skick för att kunna göra ett så bra och säkert arbete som möjligt.

Innan målningen rengör vi taket med hjälp av högtryckstvätt. Därefter är det dags för skrapning och grundmålning som gör att färgen fäster bra.

Anlita riktiga proffs för takmålning

När du anlitar oss så kan du vara trygg i att jobbet utförs av riktiga proffs som ger ditt tak ny glans, hållbarhet och samtidigt ökar husets värde. Vi är alltid noga med att hålla oss till budget och tidsplaner och städar och håller rent under och efter arbetet. Vi gör alltid ett kvalitetsjobb från början till slut.

Välkommen att kontakta oss redan idag för takmålning i Uppsala.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på din takmålning