Takläggare Uppsala

Perfekta tak är vår sak | 073-917 32 00

Referenser

Vi är en av Nordens största utförare av takrenoveringar med över 20 000 nöjda kunder i Finland. Hela 96 procent av dessa är så nöjda att de rekommenderar oss vidare. När vi nu har etablerat oss i Sverige så arbetar vi hårt för att överträffa våra kunders förväntningar även här. Välkommen att kontakta oss i våra lokaler i Bålsta norr om Stockholm.

Att renovera ett tak är en stor investering och vi vill att du ska känna dig trygg redan innan vi kör igång med arbetet. Vi håller alltid vad vi lovar – läs bara vad några av våra tidigare kunder har att säga om våra utförda arbeten

 nytt tak på gång

”Ruggigt snabbt byte av 270 kvm tak på hus och garage, allt klart på 2 dagar! 
Några småsaker som åtgärdades dagen efter takbytet”.  

Niklas M

”Ett mycket bra bemötande av all på Nordisk takexpress.  Väldigt effektiva i sitt arbete . Har bytt tak ifrån tegel till plåttak, med allt var det innebär med allt arbete runtomkring för nordisk takexpress. Jag är mycket nöjd med resultatet och utfört arbete”.

Owe A

”Mycket nöjda. Helt otrolig fart på arbetet. Fattar inte att allt tak, plåt etcetera blir klart på 1,5 dag. Bra uppföljning. Kan verkligen rekommenderas”.

Carl Stefan S

”Byte av yttertak (betongpannor, läkt, duk), samtliga plåtdetaljer på tak och för avvattning utfört till stor belåtenhet. Snabbt utfört och med, vad vi kan se, hög kvalitet. Små missar åtgärdade utan dröjsmål – bra hanterat".

Lars H

”En takfirma som verkligen rekommenderas proffsigt på alla sätt samt mycket trevliga mycket nöjd”.

Ulf L

Kontakta oss för att få veta mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ditt uppdrag