Takläggare Uppsala

Perfekta tak är vår sak | 073-917 32 00

Om oss

Nordisk TakExpress är ett dotterbolag till finska Hämeen Laaturemontti som har utfört takrenoveringar i mer än 20 år. Vi har sedan starten utfört över 15 000 renoveringar av villatak.

Vi lägger såväl tegeltak som plåttak – egentillverkat på vår egen fabrik och alltid av högsta kvalitet och med långa trygga garantier. Tack vare en stark tillströmning av nöjda kunder så har vi nått stora framgångar och etablerat oss som en av Nordens största takläggare.

Vårt sätt att arbeta väcker alltid positiva reaktioner. Att vi lägger ett nytt tak på några dagar imponerar på många. Våra medarbetare har stark moral och yrkesetik och avslutar alltid sina arbeten i god tid – oavsett väder och vind. Nu är vårt mål att även svenska kunder ska få ta del av vårt koncept som blivit en så stor succé på hemmaplan.

Miljön alltid i fokus för oss

Vi tänker på att miljön ska skonas och omhändertar därför allt avfall – både på platsen för renoveringen och på våra lokala kontor. Vi ser dessutom alltid till att undvika onödiga transporter genom att transportera allt material vid ett och samma tillfälle. På detta sätt bidrar vi till att minska miljöbelastningen. Vi återvinner över 95 procent av det avfall som genereras vid våra takrenoveringar.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ditt uppdrag